26 d’octubre a les 19:00 hores al Seminari

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ja ho té tot a punt per a una nova Diada Col·legial. Serà el proper 26 d’octubre a les 19:00 hores en l’incomparable marc del Seminari-Centre Tarraconense.

L’acte vol reconèixer la tasca i el servei dels professionals de la medicina i enguany, la Institució atorgarà la Creu de Sant Cosme i Sant Damià al Doctor Jaume Sentís i Bonet. La màxima distinció vol premiar la trajectòria professional i humana d’aquest especialista en ginecologia i obstetrícia i que forma part d’una nissaga de 3 generacions de metges.

Pel que fa a les medalles d’Or d’aquest 2018 les premiades seran la Dra. Gracia Garcia Bernal i la Dra. Maria Rull Bartomeu. Se’ls entrega aquest guardó en agraïment per la seva vinculació i dedicació a les Terres de l’Ebre i a les del Baix Camp.

La Diada també homenatjarà als més joves tot distingint el millor expedient MIR de l’escola CTO del Col·legi de l’exercici 2017/2018. La cerimònia tindrà un especial record per a tots aquells metges que enguany celebren els 50 anys de pertinença al COMT. Se’ls farà entrega de les insígnies col·legials per agrair la fidelitat i el compromís amb la Institució.

 

Us hi esperem!