Amb aquest canal estaràs al dia de totes les formacions dins de l’àmbit sanitari i podràs rebre informació dels cursos que organitzem.

El Col·legi de Metges de Tarragona segueix apostant de manera important per la formació i ara amplia els seus canals de difusió. Després de l’èxit de resposta del newsletter de formació mensual, s’ha decidit posar a disposició de la col·legiació un canal unidireccional de comunicació de Whatsapp.

L’objectiu és poder informar puntualment de qualsevol informació o curs que tingui lloc al COMT, o bé, sigui d’interés per als nostres col·legiats. D’aquesta manera aconseguim apropar-vos encara més la formació, que ara ja la tindreu en els vostres dispositius mòbils.

Com puc unir-me?

És molt senzill! A continuació tens un botó on has de clicar. Automàticament se t’obrirà una finestra on tan sols hauràs de clicar ‘Uneix-me al xat’ i llestos. A partir d’aquest moment estaràs al dia de totes les formacions o cursos d’interés que, des del departament de formació del COMT, es considerin rellevants.

A més, et recomanem que memoritzis el número de mòbil de formació perquè d’aquesta forma, si t’has inscrit a un curs que s’imparteix des del COMT, rebràs tota la informació/instruccions al moment! Oblida’t del correu perquè podràs obtenir enllaços, manuals o qualsevol mena de material necessari per a la realització del curs de forma ràpida, àgil i la tindràs en el teu dispositiu sempre que ho necessitis.

Memoritza aquest número ➡️ 683 116 479

Estaràs al dia de l’oferta formativa que disposa el COMT, però, a més, si creus que podem oferir d’altres cursos, diga’ns-ho! Aprofita aquesta eina i proposa’ns crear formacions adaptades a les teves necessitats. Envia’ns un whatsapp, explica’ns que voldries fer i des del departament de formació ens posarem en contacte amb tu.

Memoritza aquest número ➡️ 683 116 479