Benvolguts companys i companyes, 

Ja són aquí les festes nadalenques i ens preparem per viure-les amb els nostres familiars i amics. Desitjo que les passeu envoltats de les persones que més estimeu, gaudint d’aquest moment de l’any que com sempre, volem celebrar amb vosaltres. Demà dimecres a les 19:30 hores tindrà lloc el Concert de Nadal, que organitzem amb el Conservatori de Música a l’Auditori de la Diputació a Tarragona (Carrer Pere Martell, número 2). Estaré encantat de poder saludar-vos-hi personalment i desitjar-vos unes bones festes. 

Arribem al final d’any en un moment incert, però no per això menys esperançador ni il·lusionant. Els moments difícils sempre estan plens d’oportunitats i el Col·legi segueix treballant en la defensa de la professió en un context confús com l’actual. Som al vostre costat i així ho hem demostrat els darrers mesos: continuen augmentant les ajudes del Programa de Protecció Social per al naixement d’un fill/a, hem incorporat una nova assegurança inherent a la col·legiació i hem renovat la pòlissa de responsabilitat civil professional pels propers 4 anys. El nostre objectiu és la defensa i consecució del benefici pel nostre col·lectiu. Tanmateix, també som vigilants com ens dicta el nostre Codi Deontològic, i prendrem les mesures que siguin necessàries quan es demostri que s’han efectuat conductes reprovables. 

Els propers mesos seran claus. En primer lloc, per a la formació del Govern que tingui majoria en els propers comicis, però també perquè serem molt reivindicatius en l’elaboració dels pressupostos pel 2018. Quan farà deu anys de l’inici de la crisi econòmica i després que s’hagi consolidat la recuperació, cal que els comptes tinguin especialment presents als metges, valorant la tasca que tantes vegades s’ha reconegut que han suportat durant aquests anys pel correcte funcionament del sistema. També en l’àmbit de la medicina privada i d’assegurança lliure, continuarem insistint en la recuperació salarial. 

Sempre hi sou benvinguts però ara què s’acaba l’any vull fer una crida a que vingueu més al Col·legi. Parleu amb mi o amb els vocals de la Junta sobre la situació de la professió, transmeteu-nos les vostres idees o preocupacions. El Col·legi és una pinya que conformem entre tots i perquè sigui una realitat cal que tots els membres en siguin una part activa. També vull aprofitar l’avinentesa per convidar-vos a la festa infantil que celebrarem el dia 28 de desembre a les 11:00 del matí, on rebrem la visita del Patge Reial. 

Que la màgia que viuen els més petits durant aquests dies s’encomani a les vostres celebracions i que l’any que és a punt de començar vingui carregat de joia, amor i esperança. Bon Nadal i Feliç Any Nou.

 

Dr. Fernando Vizcarro Bosch