Informació IMPORTANT: Davant del gran interès que ha generat aquesta jornada, l’Organització Mèdica Col·legial ha decidit també retransmetre el seminari en obert mitjançant el seu canal de youtube. Per a seguir el seminari, cliqueu en el següent enllaç: 

https://www.youtube.com/c/FFOMC_canal

 

La Organització Mèdica Col·legial d’Espanya ha posat en marxa la jornada Vacunació per a COVID-19: Un repte d’eficàcia, efectivitat i equitat per a la societat Espanyola, organitzada per el proper 15 de gener.

El paper de l’OMC en l’àmbit de la vacunació per frenar la pandèmia de la COVID-19 és doble.

D’una banda, ha de col·laborar amb les societats científiques en la difusió d’informació veraç, contrastada i a temps real sobre les vacunes aprovades per les agències reguladores, als professionals sanitaris. El paper del metge en la prescripció i indicació de la immunització és transcendental i ha de ser facilitada en les millors condicions de qualitat i seguretat. La prescripció ha de ser rigorosa, fiable i personalitzada.

De l’altra, ha de contribuir a l’accessibilitat de tots els ciutadans en condicions d’equitat, garantint la suficiència i el compliment de les prioritats assistencials. De la mateixa manera que ha d’aportar els seus coneixements en el disseny de les campanyes poblacionals i facilitar la seva bona fi des de tots els àmbits i nivells assistencials.

No hi ha millor manera de col·laborar en la protecció de la salut de la població que implicar-se en la generació de coneixement i aplicar-lo a les decisions de camp; que recolzar-se en els professionals que estan treballant en laboratoris i en els àmbits comunitari i assistencial per coordinar les seves conclusions i les propostes de consens.

Per això anem a comptar amb uns ponents coneguts per la seva implicació en projectes de vacunes, en el camp de l’epidemiologia, la salut pública i l’estratificació poblacional per perfil de risc.

L’enllaç per podrà visualitzar la jornada es troba dins del nostre Campus Virtual. S’ha d’inscriure omplint el formulari d’inscripció situat a peu d’aquesta pàgina. Dins trobarà l’enllaç d’accés, l’enquesta d’avaluació i el certificat.

Data del Seminari: 15 de gener de 2021 – Inici: 16:30 (Durada estimada 3h)

Adreçat a: Metges Col·legiats

Sol·licitada acreditació a SEAFORMEC/UEMS

Obert Termini d’Inscripció – Places limitades

 

PROGRAMA DEL CURS

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ