El pròxim 29 d’abril tindrà lloc la segona edició del SWIM FOR ELA i el COMT hi serà present amb un equip. T’animes a formar-ne part? Neda per l’ELA i si tens una embarcació, dona un cop de mà!

La Travessia solidària Swim for ELA és un esdeveniment esportiu solidari de natació en aigües obertes organitzat per Upside down Challenge i Malalts d’Aigua. Es tracta d’una travessia de 23 km per equips, amb sortida al Port de Calafat i arribada al Port de Cambrils. Aquesta 2a edició se celebrarà el 29 d’abril amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Així que si t’agrada nedar, anima’t i forma part de l’equip que el Col·legi de Metges de Tarragona està organitzant. Tan sols et calen dues coses: omplir el formulari i ganes de participar!

Tens Dubtes?

swimforela@gmail.com

Joana 645 907 275

INFORMACIÓ TRAVESSA

Cada equip ha d’estar format per 4 a 6 nadadorxs. Per a realitzar el recorregut, l’únic requisit és que sempre ha d’haver-hi un nedador en l’aigua. Cada equip decideix quan i quant neda cada participant.

Cada equip anirà acompanyat durant tot el recorregut d’una embarcació facilitada per l’organització on els integrants de l’equip podran descansar i portar tot l’avituallament que els faci falta (cada equip s’ha de preocupar de l’avituallament necessari per a dur a terme el repte). Les embarcacions seran pilotades per patrons facilitats per l’organització.

LLoc de sortida:  Calafat – L’Ametlla de Mar

Hora de sortida:  9:00 hores

Desplaçament en autobús al punt de sortida:

Hora sortida autobús:  07:30 hores

Lloc de sortida: Passeig de les Palmeres “Lletres blanques” CAMBRILS

Ubicació:  https://goo.gl/maps/yfFdS5318ByuRYRJ6

Si tens una embarcació, també pots ajudar!

Si no pots formar part de l’equip però disposes d’una embarcació, et necessitem! Al llarg de tot el recorregut es fan necessàries embarcacions per a donar un cop de mà en temes logísitics. Així que, si vols formar part de la Travessia solidària SWIM for ELA, omple aquest formulari i, des de l’organització es posarà en contacte amb tu!