Ja és aquí la nova edició del concurs de dibuix infantil que celebra anualment el Col·legi. Des d’ara ja podeu presentar els dibuixos dels vostres fills/es per a que siguin la imatge del Col·legi en la postal de les festes nadalenques de la corporació. Aquest certamen, que arriba a la 11a edició, enguany amplia el termini de presentació de treballs per a que pugueu aprofitar les vacances escolars per a que els vostres fills facin els dibuixos.

De la mateixa manera que en anys anteriors, hi ha tres categories per edats. El guanyador de cada modalitat rebrà 100 euros en metàl·lic. D’entre els vencedors de cada categoria es triarà un guanyador absolut, a qui s’atorgarà un premi de 100 euros acumulatius als de guanyador de categoria.

Per a que s’acceptin els treballs presentats haurà de constar el nom, l’edat del nen/a i el telèfon de contacte al dors del dibuix i hauran d’anar acompanyats de l’autorització dels pares o tutors legals que s’adjunta com annex en aquestes bases. El termini de presentació d’originals finalitzarà el dia 10 de novembre de 2017 i el jurat es reunirà el 15 de novembre per decidir els guanyadors.

Els premis es lliuraran en la tradicional festa infantil que celebra el Col·legi el dia 28 de desembre al matí.

Bases completes i autorització dels pares o tutors legals