El termini finalitza el proper 15 de novembre

Als teus fill/es els hi agrada dibuixar? El Col·legi ha posat en marxa una nova edició del concurs de dibuix. La imatge guanyadora serà la il·lustració amb la que el Col·legi felicitarà les properes festes nadalenques. Hi ha tres categories de participants per edats, la mini (de 5 a 7 anys), la infantil (de 8 a 10 anys) i la júnior (d’11 a 13 anys). El termini per participar finalitza el 15 de novembre. Pel guanyador de cada categoria hi haurà un premi en metàl·lic de 100 euros. Pel guanyador absolut, que s’escollirà entre les tres categories, 100 euros acumulatius als de guanyador de la categoria. 

 

Bases del concurs

 

Temàtica

El Nadal

 

Modalitat

Hi haurà tres categories:

  1. Categoria “mini” de  5 a 7 anys
  2. Categoria “infantil” de 8 a 10 anys
  3. Categoria “júnior” de 11 a 13 anys

 

Lloc, presentació i termini

Els originals s’hauran de presentar al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Via de l’Imperi Romà, 11 Bis 43003 Tarragona.

Tamany: DIN A4.

Termini de lliurament: S’han de presentar fins al 15 de novembre de 2018. El Jurat es reunirà el 16 de novembre.

 

Presentació

El dibuix haurà d’identificar-se de la següent forma: al dors ha de constar el nom, l’edat del nen i un telèfon de contacte.

S’haurà d’acompanyar de l’autorització dels pares o tutors legals que s’adjunta  (annex 1).

 

Premis

Per al guanyador de cada categoria hi haurà un premi en metàl·lic de 100 euros.

I per el guanyador absolut, que serà escollit entre el guanyador de cada categoria, un premi de 100 euros acumulatius als de guanyador de la categoria.

 

Acceptació de les bases

L’acceptació d’aquestes bases significa cedir al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, l’opció a difondre com cregui convenient els dibuixos presentats i el nom dels autors sense que això suposi cap dret econòmic.

 

Protecció de dades personals

De conformitat amb l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD)  s’informa que les dades personals obtingudes per la participació en el concurs s’incorporaran en un fitxer de responsabilitat del COMT que té per finalitat la gestió de les activitats culturals programades. Els interessats podran exercir els drets d’accés, rectificació, modificació i oposició dirigint-se al COMT.

 

Drets d’imatge

Els autors dels dibuixos presentats cediran tots els drets d’explotació sobre les imatges i material realitzat per a participar en el present concurs, en exclusiva i amb caràcter gratuït al COMT, per al seu ús, exhibició, reproducció, difusió i comunicació pública o transformació en qualsevol suport, indicant sempre el nom de l’autor. El termini de cessió dels drets és el màxim previst per la Llei i l’àmbit de cessió de drets.

 

Entrega de premis

Els premis seran entregats durant una festa infantil que tindrà lloc al COMT el 27 de desembre de 2018 a les 11:00 hores.

 

Publicació de la felicitació de Nadal

El dibuix escollit com a guanyador absolut es convertirà en la nostra imatge per a felicitar el Nadal a tots els col·legiats i institucions, que serà tramès per correu electrònic i serà inserida a la web del COMT. 

 

Descarrega les bases i l’autorització del pare, mare o tutor legal aquí (document en format PDF)