El Col·legi de Metges de Guipúscoa acull enguany el XIII Campionat d’Espanya de Ciclisme per a Metges, que se celebrarà als voltants de la ciutat de Sant Sebastià el pròxim 21 de maig, dissabte.

Les i els competidors recorreran més de 60 quilòmetres per precioses vies de muntanya i costa basca, amb sortida des del centre de la ciutat, precisament des d’on se situa la seu col·legial, passant per la bonica localitat d’Orio i finalitzant el recorregut a la part alta de la muntanya Igeldo.

Aquest esdeveniment és una cita esperada per molts col·legiats aficionats a aquest esport. Una trobada on s’uneixen la passió per l’esport i la medicina i s’afavoreix, a més, la relació i amistat entre metges i metgesses de diferents edats, províncies i especialitats mèdiques.

El campionat és oficial i està organitzat per la Societat Ciclista Donostigain i el Col·legi Oficial de Metges de Guipúscoa, sota el reglament de la Federació Guipuscoana de Ciclisme i la Federació Espanyola de Ciclisme.

Les inscripcions es poden fer mitjançant el web https://ciclismoparamedicos.eus/ on també es podrà consultar recorregut i opcions d’allotjament.