Divendres, 17 d’abril de 2020
Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya
Sant Cugat del Vallès
 

Enguany el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari General de Catalunya Quirónsalud té l’honor d’organitzar la Reunió Anual de Ginecòlegs, Llevadores i Infermeres 2020, la qual tindrà lloc el divendres 17 d’abril de 2020, a la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya, Sant Cugat del Vallès.

Pel que fa al programa científic, l’Hemorràgia Major Obstètrica i l’ecografia ginecològica seran les taules programades en la reunió de ginecòlegs. En la reunió de llevadores i infermeres, les taules giraran al voltant del nounat a sala de parts i l’atenció individualitzada centrada en la gestant.

Hem preparat un format diferent en alguns aspectes organitzatius que esperem us agradin. Es tracta de tallers conjunts que realitzarem a la tarda sobre la reanimació del nounat, sutures d’estreps perineals i sutura laparoscòpica.

Com sempre, les comunicacions científiques presentades seran un dels punts cabdals d’aquesta Reunió. Un animem a participar i enviar els vostres treballs.

Us hi esperem!

Comitè Organitzador
XXXVII Reunió de Ginecòlegs i Obstetres – XIV Reunió de Llevadores i Infermeres.

 

Programa en PDF  

Normativa de comunicacions  

Tallers  

Inscripcions