El passat dissabte dia 1 d’abril es va celebrar al Pavelló del Serrallo el partit corresponent a la jornada 24 de Lliga EBA entre l’Ibersol CBT i el CB Valls.

Dins aquest incomparable marc, el CB Tarragona va organitzar, junt amb el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i la Tarraco Health Race, una recaptació de fons per lluitar contra l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

Destacada CBT_Recaptacio

La recaptació final en aquest esdeveniment va ser de 2537 €, que es destinaran a la cura de persones que pateixen aquesta malatia i, també, a la investigació.

El president del COMT va voler agrair al Club i a la ciutadania la seva implicació en aquest partit solidari. Pel doctor Sergi Boada, “iniciatives com aquestes són les que fan bategar la societat, perquè a més d’ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia i a promoure la investigació, també serveixen per a donar visibilitat a l’ELA”.

La recaptació final en aquest esdeveniment va ser de 2537 €, que es destinaran a la cura de persones que pateixen aquesta malatia i, també, a la investigació

En la mateixa línia, Núria Grados, presidenta del CB Tarragona es mostrava molt satisfeta. “Va ser un èxit rotund. Estem molt agraïts a tota la gent que va venir a donar suport a la iniciativa.”. “Després d’això queda demostrat que la gent del club està bolcada en ajudar i ser solidària, a més donar el nostre granet de sorra per a totes aquestes causes ens omple d’alegria i satisfacció, ben segur que participarem en altres esdeveniments”.