Els metges col·legiats a la demarcació decidireu aquest dijous la Junta de Govern i delegats a l’Assemblea de Compromissaris del Col·legi pels propers quatre anys. Com sabeu, des del passat 19 d’abril, els 3.151 metges censats heu pogut exercir el vostre vot per correu. Demà, els que encara no ho hagueu fet, podreu votar presencialment a la seu del COMT a Tarragona i a les delegacions col·legials de Reus i Tortosa.

A les eleccions a Junta de Govern hi concorren dues llistes, l’encapçalada per l’actual president, Dr. Fernando Vizcarro i l’alternativa, amb el Dr. Sergi Boada al capdavant. Pel que fa a l’Assemblea de Compromissaris, en total escollireu 202 delegats d’entre els 350 que s’hi han presentat. En aquest cas, com que a les comarques del Baix Ebre, la Terra Alta, la Conca de Barberà i el Priorat, el nombre de candidats proclamats és igual o inferior al nombre màxim de compromissaris que poden resultar escollits, no s’efectuaran votacions a l’Assemblea de Compromissaris a les esmentades comarques.

A les nou del matí es constituiran les tres taules electorals de la seu del COMT a Tarragona, on exercireu el vot els metges censats a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i el Tarragonès. A la mateixa hora també es constituirà la taula de la delegació de Reus, on votareu els metges censats al Baix Camp, el Priorat i la Ribera d’Ebre. Així mateix, els facultatius que viviu o treballeu al Baix Ebre, Montsià i la Terra Alta votareu a la delegació col·legial a Tortosa. Els punts de votació tancaran a les vuit del vespre, moment en que començarà el recompte de vots.

Podreu fer el seguiment dels resultats a través de les xarxes socials del Col·legi (Twitter i Facebook) i al web del COMT. La presa de possessió de la nova Junta serà el proper dimecres 25 de maig.