La guerra que aquests dies es viu a Ucraïna ha posat de manifest la importància de la cooperació i de l’ajuda humanitària. El president de la secció de metges cooperants del COMT, el Dr. Manubens ens explica com s’articula.

Malauradament, en un conflicte bèl·lic la cooperació internacional pren un gran protagonisme, però com funciona? El doctor Xavier Manubens, president de la secció Metges Cooperants del COMT, ens ho ha explicat en aquest COMTPODCAST.

Conèixer les necessitats de les ONGs que treballen in situ és fonamental per a poder coordinar millor l’ajuda. Segons Manubens, en ocasions, les donacions econòmiques a entiats contrastades i acreditades poden ser la millor eina d’ajut.

L’activitat de la secció de Metges Cooperants del COMT es va veure força aturada degut a la pandèmia, però malgrat aquest fet, s’han seguit fent activitats i reunions de treball. Ara, com es pot formar part d’aquesta secció? El Dr. Manubens ens ho detalla.

Tot i que la cooperació pot semblar molt atractiva, per poder arribar a realitzar-la cal superar una sèrie “d’obstacles” on en destaca un per sobre de tots; la dificultat a l’hora de disposar de dies.

Si tens dubtes o vols realitzar cooperació, no ho dubtis, nscriu-te a la secció de metges cooperants!!