La Secció ha renovat als seus membres amb l’objectiu de treballar nous objectius com podria ser desenvolupar la prescripció mèdica de l’esport com si fos un fàrmac.

Manel Gonzàlez és el nou president de la Secció de Medicina de l’Educació Física i de l’Esport del COMT i arriba amb projectes nous per a impulsar de nou aquesta secció. Ampliar els coneixements dels companys i companyes, implementar l’aspecte formatiu o donar valor a la seva especialitat davant de la ciutadania són algunes de les mesures en les que ell i el seu equip ja treballen.

Però en aquest podcast també hem parlat de projectes que poden ser tota una revolució! Receptar esport com qui recepta un fàrmac seria possible? Pels Doctors Gonzàlez i Joaquim Guasch, vicepresident de la secció, ho tenen clar; és el futur perquè és beneficiós per a la ciutadania i també per al sistema. Aquest sistema fa anys que s’està treballant i sembla que podria veure la llum en un futur no molt llunyà. Amb ells hem parlat de com funcionaria i quin paper hi tindran els metges i metgesses.

Tot això i molt més, en un nou COMT PODCAST!