La Junta de Govern de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona ha renovat la seva Junta de Govern, capitanejada per la Dra. Anna Palau, la primera metgessa presidenta d’aquesta institució.

Amb un equip jove i amb l’objectiu de treballar de valent, la nova Junta de Govern de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona arrenca una nova legislatura. Al capdavant, la dra Anna Palau, que ens ha explicat amb tot detall què és i com funciona l’Acadèmia.

A més, la doctora ha explicat els objectius d’aquesta institució, que se centren en aspectes claus com:

  • Que la formació continuada arribi a tots els professionals de les Ciències de la Salut
  • Que els professionals vegin l’Acadèmia com una oportunitat de compartir sabiduria i crear espais d’Àgora; de divulgació dels darrers avenços científics i d’investigació del territori.
  • Assessorar i acompanyar als socis que vulguin crear qualsevol mena d’esdeveniment ja siguin reunions, conferències.

A més, des de l’Acadèmia volen treballar un aspecte que consideren fonamental també: la captació de nous socis i que aquests dirigeixin la seva quota directament a la filial de Tarragona. D’aquesta manera aconseguiran que reverteixi en el territori i, més important encara, els socis percebran un descompte en comparació a si el pagament es fa a la central.

La presidenta de la Secció també ha recordat que la voluntat de la nova Junta és d’adaptar-se a les necessitats dels socis i escoltar el que tenen a dir i així poder saber quines temàtiques i, sobretot quins formats, son els que més convenen.

Finalment, Palau ha recordat que els premis Battestini se seguiran celebrant i que serà l’ex president de l’Acadèmia, el doctor Pere Mestres l’encarregat de gestionar-los.