Carta adreçada als Delegats de l’Assemblea de Compromissaris en el marc de la pandèmia de la COVID-19

 

Benvolguts/des companys/es,

En una situació “normal” per aquestes dates estaríeu convocats a la celebració de l’Assemblea de Compromissaris, amb un ordre del dia que inclouria la presentació de la liquidació pressupostària de l’exercici econòmic corresponent a l’any 2019, tancat a 31 de desembre, per a la vostra aprovació, si s’escau.

També estaríeu convocats per informar-vos de la convocatòria d’eleccions a delegats de l’Assemblea de Compromissaris i a Junta de Govern, que es durien a terme a finals del mes de juny, atesa la pròxima finalització de l’actual mandat.
Però no estem vivint unes jornades “normals”. Els esdeveniments del dia a dia ens estan desbordant i ens trobem amb unes condicions que no permeten la celebració d’aquestes reunions.

En la sessió de la Junta de Govern Extraordinària no presencial, duta a terme pels mitjans telemàtics el passat 16 de març, i també en la posterior Junta de Govern Informativa duta a terme telemàticament per videoconferència el 30 de març, el president va informar del següent:

“(…) atesa la situació d’excepcionalitat creada per la COVID-19 i les recomanacions de les autoritats sanitàries de limitar al mínim imprescindible les activitats de relació social i reunions – i més en el cas de professionals sanitaris que resulten essencials per a prestació de l’assistència sanitària- es fa aconsellable posposar les convocatòries d’aquesta Assemblea de Compromissaris, ja que no es disposen de mitjans per a una celebració no presencial d’aquesta.

És intenció de la Junta de Govern convocar-les tan aviat com sigui possible, un cop la situació estigui estabilitzada i segons estableixin les recomanacions de les autoritats sanitàries i, en tot cas, vetllant per la garantia dels drets de participació política dels compromissaris del COMT així com els de la resta de col·legiats.

S’acorda fer arribar als delegats de l’assemblea en particular i també a tota la col·legiació la informació detallada del perquè d’aquests ajornaments.”

Moltes gràcies a tots per la vostra comprensió i la vostra implicació professional i humana davant d’aquests esdeveniments del tot excepcionals.

 

Tarragona, abril de 2020.