Els distingits en la present edició han estat:

El Dr. Santiago Mallafré Gimeno, qui va rebre la Creu de Sant Cosme i Sant Damià com a màxim exponent del tradicional metge de capçalera, en reconeixement dels seus mèrits professionals i humans durant la seva llarga trajectòria i vinculació al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.


Les medalles d’or van recaure en la Dra. Carmen Mateo Corbalan i el Dr. Francesc Gras Salas. La primera, ginecòloga, per la seva dedicació a la professió mèdica a les Terres de l’Ebre i la seva vinculació a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El segon, insigne oftalmòleg, per la seva professionalitat i implicació amb la societat del Baix Camp, a més de la seva tasca a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, entre d’altres.

D’altra banda, en el marc de les institucions sanitàries, la Junta de Govern va distingir la Fundació de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla amb motiu del seu 550è aniversari. També es va reconèixer a la millor expedient MIR de l’escola CTO del Col·legi de l’exercici 2014/2015 que ha triat realitzar la seva especialitat a la demarcació, la Dra. Sara Tameish. A més, es van lliurar les insígnies col·legials a tots aquells metges que porten més de 50 anys de col·legiació –es van incorporar a la institució l’any 1965-, per lloar la seva pertinença i fidelitat al Col·legi i tots els anys d’exercici de la medicina. Aquests professionals són els següents: Dra. Misericòrdia Aguiló Bacardí, Dr. Rafael Albiol Molné, Dr. José Balsells Loperena, Dr. Jaume Fontanet Torres, Dr. Tomas Garcia Gallego, Dr. Jaime Luis Grau Gilabert, Dr. Salvador Grau González, Dr. Romà Massot Punyet, Dr. Ramon Monegal Espinosa, Dra. Aurelia Moreno Castillo, Dr. Eduard Prats Alonso, Dr. Ramon Reverter Balada, Dr. Victor Rull Cañellas, Dr. Jose Luis Sardaña Blasco, Dr. Heraclio-Manuel Bueno Domínguez, Dr. Juan Grau Lleixà i Dr. Manuel Juste Parrilla. El president del Col·legi de Metges, Dr. Fernando Vizcarro, va presidir la taula juntament amb el delegat territorial del Govern, Sr. Joaquim Nin i la tinent d’alcalde de comerç, relacions ciutadanes i universitats de l’Ajuntament de Tarragona, Sra. Elvira Ferrando. L’acte va comptar amb la presència d’autoritats i personalitats destacades del món de la medicina i de la universitat.