El Departament de Salut ha comunicat al COMT que ja s’han iniciat els contactes amb els metges que van omplir el formulari de vacunació contra la COVID.

Durant les darreres setmanes, el Col·legi de Metges de Tarragona ha treballat intensament amb el Departament de Salut per a poder trobar una solució per als col·legiats que tenen dificultat d’accés als circuits de vacunació. El COMT ha creat un cens de la col·legiació amb aquesta problemàtica i l’ha fet arribar al Departament de Salut.

En l’actualitat, el Departament de Salut ha comunicat al COMT que ja s’han iniciat els contactes amb els col·legiats/des d’aquest llistat per a informar-los al respecte. L’objectiu, segons han informat, és que amb aquests col·legiats/des se seguirà el mateix ordre de prioritats que s’ha anat duent a terme amb el personal sanitari. Tanmateix, des de Salut han confirmat que comunicaran el procés concret de vacunació directament als col·legiats i col·legiades interessades.

Des del COMT se segueix mantenint un contacte directe amb el Departament de Salut i els nous llistats que arribin al Col·legi, s’enviaran igualment al Departament.