El Conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, on s’ha reunit amb els membres de la Junta de Govern. Els representants han presentat al Conseller les principals reivindicacions sanitàries per la professió i el territori, exposant la situació actual i oferint propostes de millora per la seva tasca diària.

Després de presentar el pla estratègic sanitari 2016-2020 del Camp de Tarragona, el Conseller de Salut, ha acudit a la nostra corporació. Ho ha fet acompanyat del director del CatSalut, David Elvira, la directora gerent de l’Institut Català de la Salut, Dra. Candela Calle, el delegat del govern a Tarragona, Oscar Peris i el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Dr. Roger Pla.

La Junta de Govern ha expressat als principals representants sanitaris un conjunt de peticions corresponents als diversos àmbits de treball del sector, que també han recollit en un dossier de treball i els hi han entregat en mà. En aquest sentit, Comín ha agraït el document i la sinceritat als membres del Col·legi.