L’Ajuntament de Tarragona ha fet entrega de les distincions al Mèrit Cívic atorgades a Federico Adan i Rafel Vidal Ragazzon. L’alcalde Ricomà, que ha presidit l’acte al Saló de Plens de l’Ajuntament, ha agraït als dos guardonats “la seva dedicació i implicació amb la ciutat de Tarragona. Aquest reconeixement “és d’amor a la ciutat, un sentiment de tarragonisme pur que ha aportat molt al municipi. Es tracta d’autèntics mereixedors del diploma. Han fet gran Tarragona amb el seu amor i s’ha convertit en la seva vida”.

La consellera d’Esports i Relacions amb associacions i entitats ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, ha estat l’encarregada de glossar la trajectòria del doctor Federico Adán, i ha destacat “els més de 40 anys exercint la pediatria a Tarragona, així com la seva màxima implicació amb el teixit associatiu, cultural i tradicional de la ciutat”.

Adán ha agraït la distinció rebuda i ha recordat “quan va arribar a la ciutat per cobrir una substitució de 5 mesos que es van acabar convertint en tota la seva vida. És un orgull molt gran. De fet és la millor distinció que he rebut a la meva vida perquè quan vaig entrar a Tarragona la ciutat em va entrar dins meu”.

L’acte ha finalitzat amb l’actuació musical d’ Angelo Pascarella Zambrano, alumne de guitarra de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.