Des del passat 19 d’abril, un dia després que es fes la proclamació definitiva de candidatures a Junta de Govern i Assemblea de Compromissaris, ha començat la campanya electoral i és obert el termini per emetre el seu vot per correu. Com fer-ho? Tots els col·legiats han rebut als seus domicilis un sobre que conté, en el seu interior: les instruccions per fer efectiu el vot, quatre sobres, dues paperetes corresponents a les dues candidatures presentades i una butlleta per triar els compromissaris corresponents a la seva comarca –excepte Baix Ebre, Conca de Barberà, Terra Alta i Priorat, on seran proclamats els candidats presentats atès que no s’ha assolit el nombre mínim per dur a terme una elecció-.

Com votar?

Ha d’escollir la papereta de la candidatura que triï a Junta de Govern i introduir-la al sobre on hi posa “Junta de Govern”. També ha de triar els compromissaris que corresponguin a la seva comarca i introduir el foli al sobre on hi posa “Assemblea de Compromissaris”. A continuació, ha d’introduir aquests dos sobres dins dels dos que requereixen la signatura i la identificació corresponent. Un cop signats, cal introduir-los al sobre franquejat de Correus juntament amb una fotocòpia de les dues cares del DNI. Per últim, cal enviar el vot a través d’una bústia o anant directament a les oficines de Correus.

Vot presencial a les seus del COMT

El dia de l’elecció, dijous 19 de maig, el vot s’exercirà presencialment a les tres seus del COMT. L’horari per votar serà des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.

A les seus del COMT a Tortosa (Passeig de l’Ebre, 24) i Reus (Carrer d’Antoni de Bofarull, 8) hi haurà una mesa, mentre que a Tarragona (Via de l’Imperi Romà, 11bis) se n’habilitaran tres. L’animem a que participi al procés electoral, el futur del Col·legi és a les seves mans!

Per a més informació sobre el procés electoral, premi aquí.