Aquest espai permet als col·legiats poder consultar i modificar part de les seves dades col·legials, descarregar documents així com receptes mèdiques o enviar suggeriments.

Era, sense cap mena de dubte, un dels espais més necessaris en el web del COMT. L’àrea privada de la pàgina del Col·legi de Metges de Tarragona havia de ser un espai únic i exclusiu, on els col·legiats poguessin accedir per realitzar consultes o descarregar documents en qualsevol moment. Per aquest motiu, ha estat un dels aspectes més treballats a l’hora de dissenyar i posar en marxa el web.

L’accés a l’àrea privada, que és totalment segur, es duu a terme mitjançant el número de col·legiat i la clau d’accés que es designi. Si s’accedeix per primer cop, caldrà donar-se d’alta fent una simple operació que s’explica detalladament en l’inici de l’àrea privada.

Un cop a dins, es desplega un menú amb diverses opcions a les quals l’usuari pot accedir. Un dels apartats implementats que destaca és el de les meves dades públiques. Aquí, el col·legiat pot afegir les dades que consideri perquè siguin visibles per qualsevol usuari. D’aquesta manera, el metge o metgessa pot donar a conèixer més detalls informatius si ho desitja. 

Vols descarregar-te un certificat de col·legiació? Doncs des de la teva àrea privada pots fer-ho! Que necessites el certificat de retencions? Cap problema, el podràs obtenir amb tan sols un parell de clics. Facilitar l’accés la documentació és primordial per al COMT i a més d’aquestes opcions, també podràs descarregar-te els teus títols! 
A més, des de l’àrea privada, també podràs accedir al Club COMT. Un espai amb considerables avantatges pel fet d’estar col·legiat al COMT on hi ha fins a 300 convenis i/o acords que el Col·legi té amb diverses empreses que suposen ofertes exclusives.