Entitat / Proveïdor / Empresa - Entidad / Proveedor / Empresa

XARXA SANITÀRIA I SOCIAL i DOCENT DE STA. TECLA DE TARRAGONA

CIF

R-4300016-E

Persona responsable de l'oferta - Persona responsable de la oferta

Ana Flores

Email

anaflores@xarxatecla.cat

Telèfon de contacte - Teléfono de contacto

618454635

Especialitat - Especialidad

METGE/METGESSA ESPECIALISTA EN CIRURGIA ORTOPÈDICA I TRAUMATOLOGIA

Àmbit geogràfic - Ámbito geográfico

HOSPITAL COMARCAL EL VENDRELL- TARRAGONA ( En fase d´ampliació)

Funcions - Funciones

L´Hospital Comarcal del Vendrell, que actualment es troba en fase d´ampliació, disposa de 120 llits d´internament i dona cobertura al Baix Penedès amb una població de 85.000 habitants. L´ampliació suposarà un increment de 9.500 metres quadrats per a consultes externes, hospitalització, bloc quirúrgic i d´urgències. Passarà a disposar de 230 llits d’ingrés i de 3 a 7 quiròfans totals. Aquesta ampliació suposarà també una ampliació conseqüent del servei de COT de l’hospital.

L´Hospital del Vendrell forma part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que és una agrupació de fundacions que pertany a la Xarxa Sanitària pública de Catalunya. La Xarxa està formada per més de 40 centres i dóna assistència a una població de 350.000 habitants del territori del Baix Penedès i Tarragonès. Es una agrupació sanitària amb 3 centres hospitalaris amb diferent complexitat, que treballen de forma coordinada entre ells, centres d´atenció especialitzada com són l´Hospital Santa Tecla, Hospital Comarcal del Vendrell i Complex Sanitari i Social al Llevant, centres d´atenció primària des del Tarragonès al Baix Penedès i centres d´atenció sociosanitària i residencial. La relació entre el servei de COT de l’Hospital Santa Tecla i l’Hospital del Vendrell és estreta, amb sessions matinals conjuntes i casos en comú que ens permeten versatilitat a l’hora de plantejar la terapèutica dels nostres pacients. Actualment ens trobem en situació de sol·licitar la residència conjunta de COT pels dos serveis.

El servei de COT de l’Hospital del Vendrell precisa d’un metge especialista COT per incorporar-se al servei de 9 adjunts que ja som. Es durà a terme activitat completa de metge especialista COT, incloent àrea quirúrgica, activitat hospitalària i d’urgències i consultes externes.

Interessats/es poden enviar el cv a la següent adreça:

anaflores@xarxatecla.cat

gclaret@xarxatecla.cat

Per mes informació podeu trucar a 618454635 i preguntar per Ana Flores.

Requisits - Requisitos

– Títol d´especialista, via MIR, en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia o títol equivalent

– Precisem d’un especialista COT amb ganes d’evolucionar, o format ja, en la patologia i tractament de l’extremitat superior, mà i colze. Tant tècniques de traumatologia, com ortopèdiques com artroscòpiques.

– Precisem d’un especialista COT amb ganes d’evolucionar, o format ja, en la patologia i tractament d’extremitat inferior amb especial atenció a l’articulació del maluc. Tant tècniques de traumatologia, com ortopèdiques com artroscòpiques.

Condicions - Condiciones

Contracte INDEFINIT

– Incorporació immediata

– Jornada completa: 1688 h/ any

– Horari: de dilluns a divendres en torn variable segons activitat pactada amb l’aplicant i necessitats del servei més guàrdies

– Retribució de Facultatiu Especialista segons conveni SISCAT

– Capacitat d’ampliar activitat quirúrgica complementària remunerada al propi centre fora d’horari laboral

– Incorporació a carrera professional.

– Formació continuada. Capacitat de formar-se i subespecialitzar-se en una articular imbrincat amb l’activitat laboral.

– Col·laboració en docència i residents.