Publica una oferta

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona posa a disposició de proveïdors i empreses de la salut aquest espai per a publicar ofertes de treball. 

Omple tots els camps obligatoris i, en breu, publicarem la teva oferta.

Recorda que les ofertes es poden penjar tant en català com en castellà.

1 Step 1
Dades empresa / Datos empresa
Dades de l'oferta / Datos de la oferta

La Borsa del Treball del COMT és un servei especialitzat i gratuït orientat tant als col·legiats que busquen feina com a les entitats que cerquen professionals mèdics per a la seva organització. El seu funcionament es basa en la publicació de les ofertes remeses per les entitats interessades, amb la possibilitat de consulta per part dels col·legiats per a que aquests si adrecin directament.

És la voluntat del COMT facilitar i millorar el contacte entre oferta i demanda en el mercat laboral dels metges. El COMT no es fa responsable, en cap cas, de les condicions ofertades, ni de l'efectiu compliment de les mateixes. El COMT es reserva el dret a no publicar aquelles ofertes de feina que pugui considerar que contravenen la legislació laboral i/o professional, així com per tota aquella altra causa justificada.


La Bolsa del Trabajo del COMT es un servicio especializado y gratuito orientado tanto a los colegiados que buscan trabajo como las entidades que buscan profesionales médicos para su organización. Su funcionamiento se basa en la publicación de las ofertas remitidas por las entidades interesadas, con la posibilidad de consulta por parte de los colegiados para que estos se dirijan directamente.

Es la voluntad del COMT facilitar y mejorar el contacto entre oferta y demanda en el mercado laboral de los médicos. El COMT no se hace responsable, en ningún caso, de las condiciones ofertadas, ni del efectivo cumplimiento de las mismas. El COMT se reserva el derecho a no publicar aquellas ofertas de trabajo que pueda considerar que contravienen la legislación laboral y/o profesional, así como por toda aquella otra causa justificada.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder