Una experiència única a la vora de l’Ebre que va des del camp fins al teu paladar. Viu un matí diferent amb grans dosis de vitamina C i un dinar de brasa a l’antiga estació d’Aldover. 24 de febrer

Viuràs una experiència única a Aldover de la mà d’en Guillermo Pegueroles. Mentre culls  taronges ecològiques, ell t’explicarà els secrets d’una bona collita de cítrics i de les diferents varietats. La seva finca és un oasi de cítrics de cultiu sostenible a la vora de l’Ebre. La seva  passió per la terra i dedicació pel cultiu de taronges i mandarines es fonen en cada fruita que tastaràs. Cada mossegada és una explosió refrescant de vitamina C!

Destacada Pla Oci Aldover 2024

Després per la passejada vora l’Ebre per les finques de cítrics i de les magnífiques explicacions del Guillermo, gaudirem d’un bon àpat de brasa a l’antiga estació de tren d’Aldover. Aquesta bonica estació formava part de l’antiga línia de ferrocarril de la Val de Zafán, que unia Teruel amb Tortosa i que avui és part de la Via Verda. 

El restaurant Braseria l’Estació d’Aldover és un espai amb encant, envoltat de natura i amb una cuina de productes de proximitat: verdures i fruites de l’horta de l’Ebre, peix dels pobles mariners del Delta i carns d’alta qualitat cuinada a la brasa. Bon profit!

Després de dinar, el nostre autocar ens retornarà als punts d’origen: Tarragona i Reus.

Participants:

  • Metge col·legiat en autocar (1 per reserva) 20 €
  • Acompanyant en autocar (descompte) 30 €

Inclou: 

  • Guia acompanyant tot el dia.
  • Servei d’autocar durant tot el dia.
  • Una bossa de mandarines.
  • Dinar a la braseria de l’estació d’Aldover

Detalls:

  • Punt de sortida de Tarragona: Avinguda de Catalunya, Camp de Mart – Hora Tarragona 8:30
  • Punt de Sortida Reus: Estació d’autobusos de Reus – Hora Reus 9:00
  • La ruta és oberta únicament a participants en autocar.
  • Durada de l’activitat: 7 hores
  • Retorn en autocar cap a Reus i Tarragona