Una experiència única a la vora de l’Ebre que va des del camp fins al teu paladar. Viu un matí diferent amb grans dosis de vitamina C i un dinar de brasa a l’antiga estació d’Aldover. 24 de febrer
Viuràs una experiència única a Aldover de la mà d’en Guillermo Pegueroles. Mentre culls taronges ecològiques, ell t’explicarà els secrets d’una bona collita de cítrics i de les diferents varietats. La seva finca és un oasi de cítrics de cultiu sostenible a la vora de l’Ebre. La seva passió per la terra i dedicació pel cultiu de taronges i mandarines es fonen en cada fruita que tastaràs. Cada mossegada és una explosió refrescant de vitamina C!
Després per la passejada vora l’Ebre per les finques de cítrics i de les magnífiques explicacions del Guillermo, gaudirem d’un bon àpat de brasa a l’antiga estació de tren d’Aldover. Aquesta bonica estació formava part de l’antiga línia de ferrocarril de la Val de Zafán, que unia Teruel amb Tortosa i que avui és part de la Via Verda.
El restaurant Braseria l’Estació d’Aldover és un espai amb encant, envoltat de natura i amb una cuina de productes de proximitat: verdures i fruites de l’horta de l’Ebre, peix dels pobles mariners del Delta i carns d’alta qualitat cuinada a la brasa. Bon profit!
Després de dinar, el nostre autocar ens retornarà als punts d’origen: Tarragona i Reus.
Participants:
- Metge col·legiat en autocar (1 per reserva) 20 €
- Acompanyant en autocar (descompte) 30 €
Inclou:
- Guia acompanyant tot el dia.
- Servei d’autocar durant tot el dia.
- Una bossa de mandarines.
- Dinar a la braseria de l’estació d’Aldover
Detalls:
- Punt de sortida de Tarragona: Avinguda de Catalunya, Camp de Mart – Hora Tarragona 8:30
- Punt de Sortida Reus: Estació d’autobusos de Reus – Hora Reus 9:00
- La ruta és oberta únicament a participants en autocar.
- Durada de l’activitat: 7 hores
- Retorn en autocar cap a Reus i Tarragona