Gaudeix d’una visita a la casa on va nèixer Pau Casals, al Vendrell
Arribareu al centre del Vendrell on us esperen per a mostrar-vos la casa on va néixer Pau Casals situada al carrer de Santa Anna número 4. L’edifici conserva l’ambient d’una casa de finals del segle XIX d’una família molt humil.
A la planta baixa es pot seguir tota la infantesa del músic relacionada amb la vila a través de fotografies i de dos instruments musicals molt significatius que van marcar l’inici de la carrera del Mestre: la Carbasseta i la gralla.
També visitarem la imponent església parroquial de sant Salvador situada enmig del Vendrell on el pare del petit pau era l’organista.
Un passeig pel llegat de Pau Casals
esprés d’aquesta visita pel centre de la vila, l’autocar us conduirà en el barri marítim denominat també de San Salvador. Us esperen amb les portes obertes de la majestuosa Vila Museu de Pau Casals que es va fer construir a la platja de San Salvador, en el municipi del Vendrell. La seva visita us permetrà descobrir la vida i el llegat humà d’un dels músics més importants del segle XX i alhora gaudir d’un espai patrimonial únic.
Després d’un temps lliure que podeu aprofitar per a passejar pel fantàstic passeig marítim de San Salvador menjarem a les 15.15 al restaurant de la mateixa Vila Casals.
Participants
- Metge col·legiat en autocar (1 per reserva) 20 €
- Acompanyant en autocar (descompte) 30 €
Inclou:
- Servei d’autocar
- Guia acompanyant durant tota l’excursió
- Entrada i visita guiada a la casa nativa de Pau Casals
- Breu tour pel centre i l’església del Vendrell
- Entrada i guia expert a la Vila Museu Pau Casals
- Dinar prop de la mar al restaurant de la Vila Pau Casal
Detalls
- Punt de Sortida Reus: Estació d’autobusos de Reus Hora Reus 9.30
- Punt de sortida de Tarragona: Avinguda de Catalunya, Camp de Mart Hora Tarragona 10.00
- Durada de l’activitat: 7 hores
- Retorn autocar cap a Tarragona i Reus, havent dinat
Dinar al restaurant de la Vil·la Pau Casals
PRIMERS A TRIAR (directament al restaurant)
Amanida Mediterrani amb toc de romesco
Croquetes de rostit ibèric amb xips de moniato
Tataki de tonyina amb soia i torrats
Caragols de mar a la llauna amb allioli
Sashimi de Salmó amb torrades
Tempura de calçots amb romesco
Gambes a la planxa amb oli d’all i julivert
Carxofes confitades amb gamba amb allada
Seitons a l’andalusa amb bouquet d’amanida
Musclos a la marinera
SEGONS A TRIAR (directament en el restaurant)
Bacallà al Pil-pil
Botifarra de pagès a la brasa amb patata i jueva
Peus de porc a la graella amb mongetes i espinacs
Xai a la graella amb samfaina
Llangardaix a la brasa amb patata al caliu
Entrecot de vaca premium amb patates fregides i p. padró (suplement 2€)
POSTRES A ECOGER (directament en el restaurant)
Gelats de maduixa
Profiterols de vainilla o xocolata
Pudding
Flam
Crema de llimona
Coulant
Pastís de formatge
Crema Catalana
Pastís Sacher
Iogurt
Fruita Fresca.
Pa, aigua o cervesa o refresc o va venir D.O. Catalunya