15 equips d’arreu de l’Estat es van donar cita a la Capital de la Costa Daurada per disputar aquest trofeu. El Sevilla va ser el guanyador després de derrotar al Barcelona en la tanda de penals per 2 a 3.

La 27a edició del Campionat Nacional de futbol mèdic ja té flamant campió. El Sevilla es va alçar amb el trofeu després de disputar la final contra el Barcelona. El partit va finalitzar amb empat a 1 i tot es va resoldre des dels 11 metres. L’eficàcia del porter del Sevilla, amb dues aturades magistrals, va ser cabdal per imposar-se als catalans amb un resultat final de 2 a 3.

 

 

El partit per a la tercera posició va disputar-se entre l’equip de Tarragona i el MediCadi. Tot i jugar a casa, el COMT no va poder fer res per imposar-se als gaditans i va caure per 3 gols a 0. El cinquè i el sisè classificats van ser el Múrcia i el Mallorca respectivament.

 

L’entrega dels trofeus es va dur a terme durant el sopar de clausura de l’acte, que es va celebrar dissabte vespre al Club Nàutic de Salou.

El campionat Nacional de futbol mèdic va congregar a 400 metges futbolistes i es consolida com la cita futbolística de l’any en l’àmbit mèdic. En aquesta edició va portar a Salou una quinzena d’equips vinguts d’arreu de l’Estat.

L’any vinent el Campionat Nacional de futbol se celebrarà a León i, des de l’organització, esperen superar les xifres assolides en aquesta edició.