15 equips d’arreu de l’Estat es donen cita a la Capital de la Costa Daurada del 16 al 19 de maig. El campionat, que enguany arriba a la seva 27ena edició, congrega a 400 metges futbolistes.

 Salou és la seu del Campionat Nacional de futbol mèdic des d’aquest dijous 16 de maig. La cita ha portat a una quinzena d’equips vinguts d’arreu de l’Estat, i on també hi ha un equip representant del Col·legi de Metges de Tarragona, a disputar aquesta competició que cada cop guanya més adeptes.

Les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou són les escollides per celebrar els partits que, des de dijous tarda, ja es disputen. Durant divendres seguiran els enfrontaments i el dissabtes es jugarà la gran final a partit únic a les 19.00.

El futbol serà el gran protagonista d’aquest campionat però també hi haurà espai per a la formació. El mateix dijous al vespre es va celebrar una sessió científica a càrrec del Dr. Gaspar Dalmau, al·lergòleg de l’Hospital Joan XXIII, sota el títol ‘Al·lèrgia respiratòria en l’esportista: rinitis i asma. Anafilaxi per exercici’.

 

Gairebé 400 esportistes

 

El campionat Nacional de futbol ha anat creixent any rere any. En la seva primera edició, ara fa 27 anys, tan sols van participar els equips de Barcelona, Vitòria i Saragossa. En l’actualitat 16 Col·legis de metges hi són presents i la cita porta a Salou al voltant de 400 metges futbolistes.

L’entrega dels trofeus es farà durant el sopar de clausura de l’acte, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig al Club Nàutic de Salou.