Les antigues distincions col·legials es reformulen i passen a anomenar-se Premis COMT Antonius Musa. Destinats a premiar el compromís i l’excel·lència amb la medicina i la salut, qualsevol col·legiat pot postular a un company o institució mitjançant un formulari!

Els Premis COMT Antonius Musa estan destinats a premiar els nostres col·legiats i les institucions de la província de Tarragona. Unes distincions que posen de manifest el talent, el compromís i l’excel·lència amb la medicina i la salut. L’entrega dels guardons serà el pròxim 01 de desembre.

La Comissió Espai de Memòria del COMT, composada per 4 membres experts en el camp de la medicina, promoció de la salut i projectes relacionats, ha estat l’encarregada d’establir els criteris, els procediments i les condicions per al lliurament de les distincions col·legials anuals. Alhora, serà l’encarregada d’avaluar i seleccionar als guardonats per a les distincions col·legials.

Els seleccionats, triats per la col·legiació

Una de les grans novetats és que, a partir d’ara, qualsevol col·legiat del COMT podrà postular a un altre metge/institució per alguna de les 5 distincions creades. L’espai web està preparat amb un formulari per a poder presentar qualsevol candidatura. Un cop omplerts els camps i presentats els materials requerits, els membres integrants de l’Espai de Memòria del COMT rebran les sol·licituds i les estudiaran.

DISTINCIONS

DISTINCIÓ: “SANTS COSME I DAMIÀ”

 Aquesta és la màxima distinció prevista per a metges col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

DISTINCIÓ  “COL·LEGIAT D’HONOR”

Distinció prevista per a persones que no pertanyen a professions de l’àmbit sanitari o relacionades amb aquest món, s’hagin significat per una trajectòria professional a favor dels interessos de la salut de la comunitat o hagin contribuït positivament amb al desenvolupament del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

DISTINCIÓ “ENTITAT COL·LEGIADA D’HONOR” 

Altíssima distinció prevista per a Organismes i Persones Jurídiques

DISTINCIÓ “COL·LEGIAT/DA DE L’ANY

Altíssima distinció prevista per a premiar l’excel·lència en tota una trajectòria professional de metges de Tarragona, Reus i Terres de l’Ebre. S’entregaran 3 distincions, una per cada seu col·legial (Tarragona, Reus i Tortosa).

DISTINCIÓ A L’”EQUIP ASSISTENCIAL MULTIDISCIPLINARI DE L’ANY

Altíssima distinció prevista per a equips assistencials multidisciplinaris. L’equip ha d’haver realitzat contribucions significatives en la promoció de la salut i el benestar de la comunitat.

* A l’apartat web podràs disposar/descarregar el reglament íntegre de les distincions col·legials

Procés de nominació

Des del 25 de setembre, el període de nominacions és obert. A partir d’aquesta data qualsevol col·legiat pot presentar candidatures per a les diferents categories de distincions en l’espai web preparat específicament. El procés per a presentar candidatures es tancarà el pròxim 15 d’octubre!

La Comissió Espai de Memòria es regirà pels principis d’imparcialitat, confidencialitat i professionalitat en el seu procés d’avaluació i les nominacions hauran d’incloure una breu justificació clara i detallada del mèrit del candidat, recolzada per documentació addicional si fos necessari.

Cerimònia d’entrega de distincions

La cerimònia d’entrega dels Premis COMT Antonius Musa tindrà lloc el pròxim 01 de desembre de 2023 a l’aula magna de la Facultat de Lletres de la URV. Durant aquest acte es farà entrega dels guardons, unes representacions en tres dimensions del logotip oficial del Col·legi de Metges de Tarragona als col·legiats i institucions premiades.