En aquesta activitat descobriràs un fragment de la ruta “Pels camins de l’Alt Camp: Turons farcits de vinyes” que voreja algunes de les vinyes del celler Janine. Parlarem sobre viticultura ecològica entre ceps i elaboraràs sushi amb pàmpols! Ben segur que ho recordaràs tota la vida.
Es tracta d’una activitat gurmet única al món! Ruta vinyes + tast de vi ecològic + taller sushi amb fulla de parra. (aprox. 2:30 h).
***És important avisar prèviament d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries (els ingredients emprats són: arròs, fulla de cep prèviament bullida, anxova en conserva, carabassó, tomàquet, alfàbrega, tàperes, oli d’oliva, sal, olives negres i vi ecològic).***
- Punt de Sortida Reus: Estació d’autobusos. Hora Reus 9:00h
- Punt de sortida de Tarragona: Avinguda de Catalunya, Camp de Mart. Hora Tarragona 9:30h
- Hora d’inici: 10:30h
- Punt de trobada: celler Janine a Rodonyà (fàcil accés)
- Durada: 4 hores
- Capacitat màxima de l’activitat: 30 persones.
- L’autocar ens retornarà de nou a Tarragona i a Reus des del celler Vinya Janine a les 13:30 h
- Metge col·legiat (1 per reserva)
- Acompanyant (amb descompte) 10€
- Metge col·legiat en autocar (1 per reserva)
- Acompanyant en autocar (amb descompte) 15€